Dinsdagavond ontvingen we het zeer verdrietige bericht van het overlijden van de voormalige voorzitter van de Raad van Commissarissen van Mitros: Ella Vogelaar.

Alle leden van Huurders Netwerk Mitros zijn zeer geschokt door dit nieuws.

Nog maar kort geleden nam HNM afscheid van Ella als voorzitter van de Raad van Commissarissen. Ieder jaar ging de Raad van Commissarissen met bestuur en portefeuillehouders van het Huurders Netwerk Mitros op werkbezoek in bepaalde delen van Utrecht of Nieuwegein, waar Mitros met groot onderhoud bezig was of aan het renoveren was. Ella genoot hierbij van de rechtstreekse contacten met huurders en was altijd op zoek naar verhalen van huurders. Huurderstevredenheid stond bij haar hoog in het vaandel. Zij gebruikte haar waarnemingen, kennis en kunde om Mitros en HNM nog meer te motiveren.

Het contact dat wij als Huurders Netwerk Mitros met Ella hadden, was voor ons van grote waarde. Zij was altijd geïnteresseerd, maar ook opbouwend kritisch.

Onze gedachten zijn nu vanzelfsprekend bij haar familie en naasten. Wij zijn dankbaar voor de jarenlange samenwerking met Ella. We zullen haar niet vergeten en ons, met Ella in onze gedachten, blijven inzetten voor huurders van Mitros.

Jan Zwarts
Voorzitter Huurders Netwerk Mitros