Er is van alles aan de hand: het klimaat verandert, de economie ‘boemt’, de sociale woningbouw staat onder druk. Als huurder van een woning bij Mitros hebben we er allemaal mee te maken. Maar wat kunnen we zelf doen, en hoe sterk staan we tegenover die grootste verhuurder van Utrecht? Zijn we slechts anonieme huurders van één van die 26.000 panden, of kunnen we samen meer betekenen?

Dit voorjaar hebben wij, huurders verenigd in het Huurdersnetwerk Mitros (HNM), een enquete gehouden onder de huurders. De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest met het verwerken van alle resultaten. We weten nu nog beter hoe we u kunnen bijstaan tegenover Mitros. Maar we weten nog lang niet alles. Nu wordt het tijd samen te bepalen hoe we verder gaan: wat kunnen wij voor u betekenen en hoe kunt u dat nog beter maken?

Om dat te ontdekken nodigen wij u uit om op 19 november langs te komen op de bewonersavond van het Huurdersnetwerk, samen met andere betrokken huurders uit Utrecht en Nieuwegein.

Op deze avond gaan we ook in op alles wat er nu speelt rondom onze eigen huizen, en die in de rest van de stad. Maar er is meer. Wat te denken van de uitdagingen die het klimaat ons als huurder stelt? Hoe zit het eigenlijk met dat huisvestingsbeleid? Nu is het juist belangrijk om je als huurder te organiseren. Het Huurdersnetwerk is er om u daarbij te helpen.

Bent u er ook bij?

Huurdersbijeenkomst: ‘Klaar voor de toekomst?’
Datum: 19 november 2019
Tijd: 19.30 uur t/m 21.30 uur (Zaal open: 19.00 uur)
Locatie: Krachtstation Kanaleneiland (Amerikalaan 199, 3526 VD te Utrecht)

Na afloop van de bijeenkomst is er gelegenheid tot napraten onder het genot van een hapje en een drankje. De bijeenkomst zal rond 22:00 uur eindigen.

Aanmelden:
U kunt zich tot en met zondag 10 november a.s. aanmelden o.v.v. naam dan wel namen, door middel van het digitale aanmeldformulier op www.huurdersnetwerkmitros.nl/aanmelden

Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging van ontvangst.