Het Huurders Netwerk Mitros (HNM) houdt dit jaar haar jaarvergadering op dinsdagavond 22 februari 2022 in het Van der Valk hotel aan de Winthontlaan 4 -6, 3526 KV, te Utrecht

Op de jaarvergadering zullen zéér belangrijke thema’s aan bod komen, waaronder de huurverhoging 2022 en de fusieontwikkelingen tussen Mitros & Viveste. Tevens zal het bestuur het jaarverslag, financieel verslag en activiteitenplan 2022 presenteren.

Huurverhoging en fusie Mitros/Viveste

HNM heeft de adviesaanvraag inzake de voorgenomen huurverhoging voor 2022 ontvangen en wil het advies tijdens de jaarvergadering samen met de achterban vorm geven. Deze dient HNM begin maart in te dienen bij Mitros.
Mitros en Viveste willen per 1 januari 2023 fuseren om de vastgelopen woningmarkt in stad en regio samen beter in beweging te krijgen. De fusie mag niet ten koste gaan van het bedienen van de belangen van de Mitros huurders. Daarom gaat HNM tijdens de jaarvergadering graag met u in gesprek over de ontwikkelingen en belangen.

De zaal is open vanaf 19:00 uur en de vergadering zal om 19:30 uur starten. De bijeenkomst zal om 21:30 uur eindigen.

De vergaderlocatie is gemakkelijk te bereiken en is ook rolstoeltoegankelijk. Voor de bezoekers van de jaarvergadering is het parkeren gratis. HNM betaalt de parkeerkaarten van Van der Valk. Ook met het openbaar vervoer zijn er meerdere mogelijkheden. Kijk op www.9292ov.nl voor een reisoverzicht of klik hier voor een routebeschrijving van Van der Valk Hotel.

* Als organisatie anticiperen wij constant op de wet- en regelgeving van de overheid, het RIVM en de VRU met betrekking tot het Coronavirus. Wij zorgen ervoor dat de bijeenkomst in overeenstemming met deze richtlijnen kan plaatsvinden. Volgens de huidige maatregelen is een QR-code verplicht voor deelname aan de bijeenkomst.

Aanmelden:
U kunt zich tot en met zondag 13 februari a.s. aanmelden o.v.v. naam dan wel namen en (indien van toepassing) de naam van de bewonerscommissie door middel van:
• een e-mail aan info@huurdersnetwerkmitros.nl
• schriftelijk; uw aanmelding richten aan HNM, Marnixlaan 172, 3552 HH Utrecht
• telefonisch op telefoonnummer 030 242 16 88; maandag / woensdag / vrijdag
(van 9:30 tot 13:30 uur)
• het digitale aanmeldformulier op www.huurdersnetwerkmitros.nl/aanmelden

Na aanmelding zullen wij u uiterlijk vrijdag 18 februari de stukken doen toekomen.

P.S.: Wilt u zo vriendelijk zijn om deze uitnodiging ook met andere Mitros huurders te delen? Alvast bedankt!