---

Nieuwsbrief HNM

Hij is er weer; onze eerste nieuwsbrief van het jaar 2018. Hij verschijnt vier keer in het jaar (januari, april, juli en oktober). 

Hopelijk zal de nieuwsbrief aanleiding voor u zijn
om te reageren. Om ons te laten weten wat er bij u in de
buurt speelt zodat wij van HNM weten wat er aan de hand
is en wij contact met u kunnen opnemen.

Wij wensen u veel leesplezier met deze nieuwsbrief en oh
ja… kijk af en toe ook op onze website voor alle huurdersgerelateerde nieuwsberichten.

Lees verder...

---
---

 

 

Website HNM 

Op de website van HNM vindt u naast allerlei informatie over het HuurdersNetwerk Mitros ook alle relevante nieuwsberichten die betrekking hebben op Mitros en de huurders. Daarnaast vindt u op onze website ook verschillende documenten die voor u als huurder van Mitros belangrijk zijn, waaronder de adviesaanvragen van Mitros en onze adviezen aan Mitros. Deze documenten zijn te bekijken via de pagina "Downloads".

Neem gauw een kijkje op onze website!

Lees verder...

---

HNM Jaarvergadering 2018

Het Huurders Netwerk Mitros (HNM) houdt dit jaar haar Jaarvergadering op dinsdag 20 februari a.s. in de foyer van ZIMIHC theater Stefanus aan de Braziliëdreef 2, 3563CK Utrecht (wijk Overvecht).

De zaal is open vanaf 19:30 uur en de vergadering zal om 20:00 uur starten.

Meer informatie en de uitnodiging volgen spoedig. Houdt daarvoor ook onze website en social media kanalen in de gaten.

 Lees verder...

---

Meer sociale huurwoningen in nieuwe Utrechtse prestatieafspraken

De gemeente Utrecht, de corporaties en de huurdersorganisaties hebben overeenstemming bereikt over de jaarlijkse actualisatie van de prestatieafspraken. Deze worden in de tweede week van januari ondertekend. Net als vorig jaar staan gematigde huurverhogingen en meer sociale huurwoningen centraal. Lees verder...

---

Woonlab Utrecht presenteert adviezen

 

Woonlab Utrecht is een initiatief van CNV Jongeren om oplossingen te vinden voor knelpunten op de woningmarkt in Utrecht. Op 07 december presenteerden zij hun adviezen. Ook HNM (Huurders Netwerk Mitros) was hierbij aanwezig.

Twee maanden lang brainstormden ruim dertig jongvolwassenen over vier woonthema’s. In een ‘Visieboek’ verzamelden zij de resultaten van hun denkwerk. De nadruk lag hierbij op de moeilijkheden van jongeren bij het vinden van woonruimte.

 Lees verder...

---

Toon Corver nieuw directielid van Mitros

Toon Corver is door de Raad van Commissarissen benoemd als nieuw directielid van Mitros. Per 1 januari zal hij in dienst treden. Zijn portefeuille omvat financiën, ICT, verkoop, zakelijke verhuur, klantcontact en dagelijks onderhoud.

Toon Corver studeerde Bestuurskunde aan de universiteit Twente en deed de opleiding Register Controller aan de Vrije Universiteit Amsterdam.

Lees verder...

---

Huurders Utrecht blikken terug op 4 jaar wethouder Wonen

Op 17 november organiseerde Huurders Netwerk Mitros (HNM) in het kader van “HNM komt naar u toe” een interessante bijeenkomst in de Colour Kitchen te Zuilen.

Hoofdgast bij deze bijeenkomst was wethouder Paulus Jansen. Samen met hem en de Huurders werd er teruggekeken naar 4 jaren wethouder Wonen Utrecht.

Lees verder...

---

Goede ideeën voor het betere buur(t) budget

Huurders kunnen bij Mitros goede ideeën aandragen voor het verbeteren van de leefbaarheid in hun woonomgeving. Ze kunnen een aanvraag doen uit het Betere Buur(t) Budget.

 

Mitros wilt hiermee huurders nog meer stimuleren om zelf met eigen ideeën te komen.

Lees verder...

---
---

Volgt u ons al op social media?

Volg ons nu ook Facebook (HNMitrosen Twitter (@HNMitros) en blijf zo op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen HNM.

Marnixlaan 170, 3552HH Utrecht,030 – 242 16 188, info@huurdersnetwerkmitros.nl, www.huurdersnetwerkmitros.nl